Lekdetectie in Hilversum nodig? Bel

Badkamer lekkage! Wat nu?

Het vervelende van een badkamer lekkage is dat deze vaak slecht zichtbaar is in de badkamer. Dit komt doordat de meeste badkamers veelal volledig zijn betegeld. Een lekkende leiding of een losgelaten afvoer is daardoor eerder in een aangrenzende kamer, gang of ondergelegen plafond te zien dan in de badkamer zelf.

De lekkage kan dus al veel langer aanwezig zijn, voordat u het in de gaten heeft. Hierdoor is de kans op een aanzienlijke waterschade dus veel groter. In de meeste gevallen zuigen muren en plafonds zich eerst vol voordat de eerste tekenen zichtbaar worden. Daarnaast kunnen voorzet wanden of inbouwkasten in aangrenzende kamers het nog lastiger maken om de lekkage snel op het spoor te zijn.

Wanneer u lek in uw badkamer vermoedt, dan is het heel verstandig om zo snel mogelijk een lekdetectie specialist in te schakelen. Zo voorkomt u niet alleen een grotere schade, maar ook schimmelvorming die slecht kan zijn voor uw gezondheid.

Lekkage   schade snel repareren

Nadat wij het lek hebben gelokaliseerd kan er worden begonnen met het dichten er van en natuurlijk het herstellen van de gevolgschade. Vanzelfsprekend proberen wij altijd om de herstelschade zo beperkt mogelijk te houden. Dit scheelt in de kosten voor u of die van uw verzekering.

MTT staat in ieder geval altijd voor u klaar wanneer het om lekkages gaat. Mocht het spoed hebben dan kunt u ons het beste even bellen. Voor minder dringende zaken kunt u ook bellen of even een bericht achter laten via ons contactformulier.

Wij zijn de goedkoopste van heel Nederland!

badkamer lekkage afbeelding