Lekdetectie in Hilversum nodig? Bel

Daklekkage! Wat nu?

Heeft u last van daklekkage? Ga het niet zelf opsporen, maar schakel liever direct een expert in! De kans dat het lek in uw dak zich bevindt op de plek waar u de vlekken of schade ziet is klein. Water zoekt immers altijd de weg van de minste weerstand en kan daardoor op hele andere plekken naar voren komen.

De oorsprong van een daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Een aantal mogelijke veroorzakers zijn bijvoorbeeld:

  • een lekkende dakgoot
  • lekkage bij uw schoorsteen
  • een dakraam
  • dakkapel of lichtkoepel
  • schreef liggende of kapotte nok- of dakpannen
  • een slechte loodslab of slecht dakbeschot

Kosten opsporen en repareren?

Veel mensen vragen zich af wat het kost om een daklekkage te laten opsporen en repareren. Wij zouden u daar graag direct een passend antwoord op willen geven, maar helaas zijn deze diensten maatwerk en afhankelijk van de grootte van de lekkage. De kosten zullen daarom per situatie verschillen.

Het is echter goed om te weten dat MTT de goedkoopste lekdetectie specialist in heel Nederland is.

Door ons te bellen loopt u geen enkel financieel risico en kunt u er alleen maar beter van worden. Het enige risico dat u wellicht loopt is dat u snel van uw lekkage af bent!

Wij verhelpen uw daklekkage!

Door onze jarenlange ervaring lekdetectie en reparatie kunnen wij er voor zorgen dat uw lekkage snel verholpen is. Dit geldt ook voor het opsporen en repareren van uw plat dak of schuin pannendak. Wij zorgen voor een snelle oplossing van deze problemen.

Bij lekkage helpen wij u daarnaast ook door een rapport op te maken voor uw verzekeraar. Dit kunt u opsturen bij het schadeformulier om zo de afhandeling van de schade te vereenvoudigen en te versnellen.

Vermoed u een daklekkage? Bel ons dan snel!

daklekkage afbeelding