Lekdetectie in Hilversum nodig? Bel

Wat te doen bij kelderlekkage?

Wat kunt u het beste doen wanneer er een lek in uw kelder is ontstaan? In alle gevallen van lekkage is het verstandig om als eerste uw kelder te ontruimen en uw bezittingen veilig te stellen. Vervolgens kunt u kijken of u het lek zelf kunt vinden en misschien zelfs herstellen. Bij een lekkende waterleiding of afvoer die door de kelder loopt is dat doorgaans mogelijk.

Mocht u bijvoorbeeld een cv installatie of wasmachine in uw kelder hebben staan, dan is het mogelijk dat één van deze apparaten de lekkage veroorzaakt. Indien dit niet het geval is en u de bron van de lekkage niet kunt zien of vinden, dan is het verstandig om een lekdetectiebedrijf in te schakelen.

Lekkage opsporen

Voor het geval u van plan bent om zelf in uw kelder te gaan hakken of breken om de oorzaak van een lek te vinden raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij zijn specialist in het opsporen en verhelpen van alle soorten kelderlekkages.

Een gesprongen leiding in uw muur, grondwater dat is binnen gedrongen of een ondergelopen kruipruimte? Ongeacht de oorzaak van het lek, wij kunnen het voor u vinden. Middels onze hightech detectie apparatuur vinden wij zeker de bron van uw lekkage en kunnen het vaak ook direct voor u verhelpen.

Meer dan alleen lekdetectie!

Het detecteren van een lekkage is belangrijk, maar wij doen nog veel meer. Nadat wij het lek voor u hebben gevonden en verholpen kunnen wij ook eventuele gevolgschade voor u repareren. Vervolgens wordt er door ons een rapport opgemaakt van de lekkage en de schade. Dit rapport kunt u aan uw verzekeringsmaatschappij sturen, zodat zij u de schade voor de lekkage vlot kunnen uitbetalen.

Wij nemen u graag alle zorgen rondom lekkages uit handen. Bij ons is de hele afhandeling bij lekkage onder één paraplu te vinden. Wel zo gemakkelijk!

kelderlekkage afbeelding