Lekdetectie in Hilversum nodig? Bel

Wat doet een lekdetectiebedrijf?

Een lekdetectiebedrijf is, zoals de naam wellicht al doet vermoede, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het detecteren (opsporen) van lekkages. Het beschikt over specialistische apparatuur en heeft de nodige kennis en ervaring in huis op gebied van lekdetectie.

Een lekkage opsporen lijkt misschien simpel, maar is een lastige opgave wanneer u niet over de juiste lekdetectie apparatuur beschikt. Dit komt doordat de bron van een lek zich op een heel andere locatie kan bevinden dan de zichtbare lekkage sporen.

Een goed voorbeeld hiervan is natuurlijk een water lekkage op een plat dak. De sporen en vlekken van het lek kunnen op een bepaald punt aanwezig zijn, hoewel het lek zelf zich in een volledig andere hoek van het dak bevindt.

Werkzaamheden en reparatie

Als lekdetectiebedrijf kunnen wij diverse werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze hoofdtaak is natuurlijk het detecteren van lekkages. U kunt hierbij denken aan het opsporen van lekkages aan onder meer:

Buiten het opsporen van uw lek doen wij nog veel meer. Zodra de lekkage is gevonden kunnen wij deze voor u herstellen. Tevens kunnen wij zorgdragen voor het herstellen van de schade die is ontstaan om het lek te verhelpen en de eventuele gevolgschade van de lekkage.

Hierbij kunt u denken aan het opnieuw stuken of schilderen van wanden, vervangen van isolatiemateriaal en gevelbekleding, etc. Op deze manier zorgen wij er voor dat uw woning er na het verhelpen van de lekkage weer net zo uit ziet als voor die tijd.

Een huis onderhouden

Veel mensen hebben geen idee dat het inschakelen van een lekdetectiebedrijf veelal voordeliger is dan zelf proberen het lek op te zoeken. Door het ontbreken van de juiste kennis en apparatuur maakt u namelijk vaak veel meer schade dan nodig is.

Daarnaast is het lastig om aan uw verzekeraar te bewijzen wat de daadwerkelijke schade was en welke kosten u gemaakt heeft om het te herstellen. Wanneer u ons inschakelt, dan sporen wij het lek op, repareren het en herstellen de gevolgschaden en verstrekken u daarna een vakkundige rapportage die u kunt gebruiken bij het indienen van uw schadeformulier. Op deze manier is alles in één keer goed geregeld!

lekdetectiebedrijf afbeelding