Lekdetectie in Hilversum nodig? Bel

Hulp bij lekkage opsporen

Het opsporen van een lekkage is meestal geen eenvoudige klus wanneer u niet over de juiste hulpmiddelen beschikt. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de bron van een lekkage op een heel andere plek kan zitten dan de vochtplekken of schade doet vermoeden.

Wanneer u last heeft van een lekkage, dan is het af te raden om deze zelf te willen opsporen. Zonder hak- of breekwerk komt u in veel gevallen niet achter de precieze oorzaak en dat is onnodig wanneer u een expert inschakelt!

Een lekdetectie expert kan eenvoudig en SCHADEVRIJ de oorzaak van uw lekkage vinden. Door jarenlange vakkennis en de juiste apparatuur is uw lek zo gevonden en om de kosten hoeft u het ook niet te laten.

Kosten lekkage opsporen

Op het gebied van lekkages is MTT de specialist. Naast jarenlange ervaring hebben onze medewerker ook de beschikking over geavanceerde apparatuur om elk lek snel te kunnen vinden. Wij werken met diverse systemen, zoals bijvoorbeeld thermische opsporing, druk opsporing of kleurstof om uw lekkage op te sporen.

Het maakt daarbij niet uit of wij nu een lekkage in uw badkamer, op uw plat dak of in uw kelder moeten opsporen. Wij regelen het voor u! Daarnaast repareren wij elk lek vakkundig, zodat de schade beperkt blijft. Mocht u last hebben van gevolgschade, dan kunnen wij deze ook voor u repareren.

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn een gerenommeerd lekdetectiebedrijf en specialist in het opsporen van alle soorten lekkages. Wanneer u ons inschakelt, dan zijn dit een aantal pluspunten:

  • Wij zijn de voordeligste in Nederland
  • Wij kunnen schadevrij uw lek opsporen
  • Repareren van gevolgschade is mogelijk
  • Wij verzorgen uw verzekering schade rapport
  • Wij nemen u de lekkage zorgen uit handen!

Bel ons snel voor het maken van een afspraak en wij zorgen er voor dat uw lekkage snel weer verholpen is.

lekkage opsporen afbeelding