Lekdetectie in Hilversum nodig? Bel

Een plafond lekkage?

Wanneer uw plafond vochtig is en er ontstaan vlekken of schimmelplekken op uw plafond, dan is de kans heel groot dat er ergens boven uw plafond een lekkage aanwezig is. Zeker wanneer dit in een ruimte is die normaliter niet vochtig is, zoals uw badkamer.

Mogelijke veroorzakers van een dergelijk lek zijn bijvoorbeeld een lek in een waterleiding, een lekkende leiding van uw cv installatie, een verstopte/kapotte afvoer of wellicht een lek van uw dak.

Lekkage opsporen en repareren

Voor de meeste mensen is het lastig om zelfstandig de oorzaak van een plafond lek te vinden. Met name omdat de oorzaak van een dergelijke lekkage onbekend is en door verschillende zaken veroorzaakt kan worden.

Schakel daarom liever een lekdetectiebedrijf in om u te helpen de oorzaak te vinden. Door hun ervaring en moderne apparatuur kunnen wij het lek snel voor u vinden zonder hiervoor uw plafond open te hoeven breken.

Na het lokaliseren van de lekkage kan worden begonnen met het lek en uw plafond te repareren. Onze vakkundige medewerkers regelen dit graag voor u. Na de reparatie is het vaak niet direct mogelijk om plafond lekkage direct te schilderen.

Afhankelijk van de vochtigheid in het plafond zal moeten worden gekeken of dit mogelijk is of dat er eerst een ontvochtiger in uw huis moet worden geplaatst om de vochtplekken te laten drogen.

Vergoed door uw verzekering?

Plafond lekkage en het opsporen er van is in veel gevallen verzekerd onder uw opstalverzekering (polisvoorwaarden kunnen per verzekeraar afwijken) indien het uw eigen woning of appartement betreft. Bent u huurder, dan valt de lekkage onder de verzekering van de verhuurder.

Wanneer u ons inschakelt om het lek te detecteren en repareren, dan zorgen wij er voor dat u een rapport ontvangt voor uw verzekering. Hiermee kunt u de schade snel laten afhandelen.

Heeft een plafond lekkage? Bel ons dan snel! Wij nemen u graag alle zorgen uit handen!

plafond lekkage afbeelding